CATERING DIETETYCZNY FIT-LIFE

Menu na dziś - dieta NATURAL

Poniedziałek

Śniadanie:
Kanapka z serem cheddar i chorizo, sos marinara
Alergeny:Mleko

II śniadanie:
Jogurt grecki z błonnikiem witalnym, jagodami i orzechami laskowymi
Alergeny: Mleko, Orzechy

Obiad:
Kurczak buffalo, ryż jaśminowy z warzywami, surówka z kapusty włoskiej
Alergeny: Jaja, Mleko, Sezam, Soja

Podwieczorek:
Pudding z tapioki z musem mango-marakuja
Alergeny:Mleko

Kolacja:
Flaczki z boczniaków z szarpanym indykiem
Alergeny: Mleko

Wtorek

Śniadanie:
Proteinowa owsianka straciatella z musem jeżynowo-truskawkowym
Alergeny: Mleko

II śniadanie:
Zupa tajska z kurczakiem
Alergeny:Gorczyca, Soja

Obiad:
Pappardelle z kurkami, szpinakiem i orzechami włoskimi, pieczony plastry kurczaka
Alergeny:

Podwieczorek:
Tarta z owocami i kruszonką
Alergeny: Jaja, Mleko

Kolacja:
Sałatka z komosą ryżową, grillowanym kurczakiem, papryką i hummusem
Alergeny:Sezam

Środa

Śniadanie:
Pasta jajeczna z pieczarkami, bagietka kukurydziano-ryżowa, pomidorki
Alergeny:Gorczyca, Jaja

II śniadanie:
Oczyszczający koktajl z gruszki, pomarańczy, imbiru i babki płesznik
Alergeny: Brak.

Obiad:
Szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym i konfiturą z czerwonych borówek
Alergeny:Jaja, Mleko, Seler, Soja

Podwieczorek:
Jabłko pieczone, z serowym nadzieniem
Alergeny:Mleko, Orzechy, Soja

Kolacja:
Ravioli kukurydziano-ryżowe ze szparagami i sosem parmezanowym
Alergeny:Brak.

Czwartek

Śniadanie:
Wafle ryżowe ze zdrową nutellą, owoce
Alergeny:Mleko, Orzechy

II śniadanie:
Pasta z białej fasoli, sucharki kukurydziane, pikle
Alergeny: Gorczyca, Mleko, Pszenica, Soja.

Obiad:
Dyniowe kopytka z gulaszem drobiowym z papryką
Alergeny: Gorczyca, Jaja, Mleko, Seler.

Podwieczorek:
Sernik z ricottą truskawka-mango
Alergeny:Jaja, Mleko

Kolacja:
Makaron ryżowy z serem feta, kurczakiem wędzonym, brokułami i sosem czosnkowym
Alergeny:Gorczyca, Mleko

Piątek

Śniadanie:
Pasta twarogowa z tuńczykiem, bułka owsiana oczyszczona, papryka na roszponce
Alergeny:Mleko, Ryby

II śniadanie:
Flawonowa jaglanka z jabłkami, granatem i morwą białą
Alergeny: Mleko

Obiad:
Ryba po tajsku w mleku kokosowym z trawą cytrynową i imbirem
Alergeny:Ryby, Sezam

Podwieczorek:
Duński deser risalamande w wersji light
Alergeny:Mleko, Orzechy

Kolacja:
Naleśnik kukurydziano-ryżowy z mięsem mielonym po meksykańsku
Alergeny:Jaja, Mleko

Udostępnione menu jest menu poglądowym.

Szczegółowe informacje dotyczące listy wykorzystanych składników dostępne pod numerem telefonu +48 786 112 501
lub mailowo: biuro@fitlifedieta.pl.

 

Skontaktuj się z nami!

Masz pytania? Problem z doborem diety?

+48 786 112 501

Jesteśmy dla Was dostępni codziennie,
od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00.

Jesteśmy lokalną firmą. Rejonem naszych działań są miejscowości: Chojnów, Złotoryja, Legnica, Bolesławiec, Lubin.

Przejdź do kontaktu