CATERING DIETETYCZNY FIT-LIFE
Menu na dziś - dieta NATURAL
Poniedziałek
Śniadanie:
Kanapka z serem cheddar i chorizo, sos marinara
Alergeny:Mleko
II śniadanie:
Jogurt grecki z błonnikiem witalnym, jagodami i orzechami laskowymi
Alergeny: Mleko, Orzechy
Obiad:
Kurczak buffalo, ryż jaśminowy z warzywami, surówka z kapusty włoskiej
Alergeny: Jaja, Mleko, Sezam, Soja
Podwieczorek:
Pudding z tapioki z musem mango-marakuja
Alergeny:Mleko
Kolacja:
Flaczki z boczniaków z szarpanym indykiem
Alergeny: Mleko
Śniadanie:
Kanapka z serem cheddar i chorizo, sos marinara
Alergeny:Mleko
II śniadanie:
Jogurt grecki z błonnikiem witalnym, jagodami i orzechami laskowymi
Alergeny: Mleko, Orzechy
Obiad:
Kurczak buffalo, ryż jaśminowy z warzywami, surówka z kapusty włoskiej
Alergeny: Jaja, Mleko, Sezam, Soja
Podwieczorek:
Pudding z tapioki z musem mango-marakuja
Alergeny:Mleko
Kolacja:
Flaczki z boczniaków z szarpanym indykiem
Alergeny: Mleko
Wtorek
Śniadanie:
Proteinowa owsianka straciatella z musem jeżynowo-truskawkowym
Alergeny: Mleko
II śniadanie:
Zupa tajska z kurczakiem
Alergeny:Gorczyca, Soja
Obiad:
Pappardelle z kurkami, szpinakiem i orzechami włoskimi, pieczony plastry kurczaka
Alergeny:
Podwieczorek:
Tarta z owocami i kruszonką
Alergeny: Jaja, Mleko
Kolacja:
Sałatka z komosą ryżową, grillowanym kurczakiem, papryką i hummusem
Alergeny:Sezam
Śniadanie:
Proteinowa owsianka straciatella z musem jeżynowo-truskawkowym
Alergeny: Mleko
II śniadanie:
Zupa tajska z kurczakiem
Alergeny:Gorczyca, Soja
Obiad:
Pappardelle z kurkami, szpinakiem i orzechami włoskimi, pieczony plastry kurczaka
Alergeny:
Podwieczorek:
Tarta z owocami i kruszonką
Alergeny: Jaja, Mleko
Kolacja:
Sałatka z komosą ryżową, grillowanym kurczakiem, papryką i hummusem
Alergeny:Sezam
Środa
Śniadanie:
Pasta jajeczna z pieczarkami, bagietka kukurydziano-ryżowa, pomidorki
Alergeny:Gorczyca, Jaja
II śniadanie:
Oczyszczający koktajl z gruszki, pomarańczy, imbiru i babki płesznik
Alergeny: Brak.
Obiad:
Szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym i konfiturą z czerwonych borówek
Alergeny:Jaja, Mleko, Seler, Soja
Podwieczorek:
Jabłko pieczone, z serowym nadzieniem
Alergeny:Mleko, Orzechy, Soja
Kolacja:
Ravioli kukurydziano-ryżowe ze szparagami i sosem parmezanowym
Alergeny:Brak.
Śniadanie:
Pasta jajeczna z pieczarkami, bagietka kukurydziano-ryżowa, pomidorki
Alergeny:Gorczyca, Jaja
II śniadanie:
Oczyszczający koktajl z gruszki, pomarańczy, imbiru i babki płesznik
Alergeny: Brak.
Obiad:
Szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym i konfiturą z czerwonych borówek
Alergeny:Jaja, Mleko, Seler, Soja
Podwieczorek:
Jabłko pieczone, z serowym nadzieniem
Alergeny:Mleko, Orzechy, Soja
Kolacja:
Ravioli kukurydziano-ryżowe ze szparagami i sosem parmezanowym
Alergeny:Brak.
Czwartek
Śniadanie:
Wafle ryżowe ze zdrową nutellą, owoce
Alergeny:Mleko, Orzechy
II śniadanie:
Pasta z białej fasoli, sucharki kukurydziane, pikle
Alergeny: Gorczyca, Mleko, Pszenica, Soja.
Obiad:
Dyniowe kopytka z gulaszem drobiowym z papryką
Alergeny: Gorczyca, Jaja, Mleko, Seler.
Podwieczorek:
Sernik z ricottą truskawka-mango
Alergeny:Jaja, Mleko
Kolacja:
Makaron ryżowy z serem feta, kurczakiem wędzonym, brokułami i sosem czosnkowym
Alergeny:Gorczyca, Mleko
Śniadanie:
Wafle ryżowe ze zdrową nutellą, owoce
Alergeny:Mleko, Orzechy
II śniadanie:
Pasta z białej fasoli, sucharki kukurydziane, pikle
Alergeny: Gorczyca, Mleko, Pszenica, Soja.
Obiad:
Dyniowe kopytka z gulaszem drobiowym z papryką
Alergeny: Gorczyca, Jaja, Mleko, Seler.
Podwieczorek:
Sernik z ricottą truskawka-mango
Alergeny:Jaja, Mleko
Kolacja:
Makaron ryżowy z serem feta, kurczakiem wędzonym, brokułami i sosem czosnkowym
Alergeny:Gorczyca, Mleko
Piątek
Śniadanie:
Pasta twarogowa z tuńczykiem, bułka owsiana oczyszczona, papryka na roszponce
Alergeny:Mleko, Ryby
II śniadanie:
Flawonowa jaglanka z jabłkami, granatem i morwą białą
Alergeny: Mleko
Obiad:
Ryba po tajsku w mleku kokosowym z trawą cytrynową i imbirem
Alergeny:Ryby, Sezam
Podwieczorek:
Duński deser risalamande w wersji light
Alergeny:Mleko, Orzechy
Kolacja:
Naleśnik kukurydziano-ryżowy z mięsem mielonym po meksykańsku
Alergeny:Jaja, Mleko
Śniadanie:
Pasta twarogowa z tuńczykiem, bułka owsiana oczyszczona, papryka na roszponce
Alergeny:Mleko, Ryby
II śniadanie:
Flawonowa jaglanka z jabłkami, granatem i morwą białą
Alergeny: Mleko
Obiad:
Ryba po tajsku w mleku kokosowym z trawą cytrynową i imbirem
Alergeny:Ryby, Sezam
Podwieczorek:
Duński deser risalamande w wersji light
Alergeny:Mleko, Orzechy
Kolacja:
Naleśnik kukurydziano-ryżowy z mięsem mielonym po meksykańsku
Alergeny:Jaja, Mleko
Udostępnione menu jest menu poglądowym.
Szczegółowe informacje dotyczące listy wykorzystanych składników dostępne pod numerem telefonu +48 786 112 501
lub mailowo: biuro@fitlifedieta.pl.