CATERING DIETETYCZNY FIT-LIFE

Menu na dziś - dieta STANDARD

Poniedziałek

Śniadanie:
Karaibska owsianka kokosowa z melonem i mango
Alergeny:Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies,Mleko, Orzechy

II śniadanie:
Pasta z suszonych pomidorów i nasion słonecznika, snacki kukurydziane
Alergeny: Brak.

Obiad:
Kurczak w sosie śródziemnomorskim
Alergeny: Mleko, Seler

Podwieczorek:
Daktylowy deser z orzechami arachidowymi
Alergeny:Mleko, Orzeszki ziemne (arachidowe)

Kolacja:
Dietetyczny bigos z suszonymi śliwkami, grzybami i quinoa
Alergeny: Seler

Środa

Śniadanie:
Podpłomyk z szarpanym indykiem i sosem musztardowym
Alergeny: Pszenica,Gorczyca, Soja

II śniadanie:
Zupa serowo-brokułowa
Alergeny:Mleko, Seler

Obiad:
Pieczone bataty z sosem tahini, grillowana pierś z kurczaka, sałata rzymska z marchewką i cukinią
Alergeny:Mleko, Sezam

Podwieczorek:
Dyniowy sernik z rodzynkami
Alergeny: Jaja, Mleko

Kolacja:
Meksykańska sałatka z nachosami i sosem jogurtowym z guacamole
Alergeny:Mleko

Czwartek

Śniadanie:
Twarożek z ajvarem i prażonym słonecznikiem
Alergeny:Mleko, Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies

II śniadanie:
Ryżanka z winogronami i jagodami goji
Alergeny:Mleko

Obiad:
Buraczane kotleciki drobiowe, szpinakowe puree, surówka z marchewki i pora
Alergeny:Jaja, Mleko, Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies

Podwieczorek:
Kisiel marchewkowo-pomarańczowo-cynamonowy z orzechami nerkowca
Alergeny:Orzechy

Kolacja:
Makaron linguine z bazyliowym pesto, parmezanem, cukinią i szparagami
Alergeny:Pszenica, Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies,Gorczyca, Jaja, Mleko, Orzechy, Seler, Soja

Piątek

Śniadanie:
Pankejki bananowe z jogurtem truskawkowym i mandarynkami
Alergeny: Jaja, Mleko, Orzechy, Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies

II śniadanie:
Żurek z jajkiem
Alergeny: Jaja, Mleko, Seler

Obiad:
Ryba w sosie śmietanowo-koperkowym, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej
Alergeny:Mleko, Ryby, Seler

Podwieczorek:
Fit torcik migdałowy
Alergeny:Jaja, Orzechy

Kolacja:
Sałatka cezar
Alergeny:Gorczyca, Jaja, Mleko, Ryby, Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies

Udostępnione menu jest menu poglądowym.

Szczegółowe informacje dotyczące listy wykorzystanych składników dostępne pod numerem telefonu +48 786 112 501
lub mailowo: biuro@fitlifedieta.pl.

 

Skontaktuj się z nami!

Masz pytania? Problem z doborem diety?

+48 786 112 501

Jesteśmy dla Was dostępni codziennie,
od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00.

Jesteśmy lokalną firmą. Rejonem naszych działań są miejscowości: Chojnów, Złotoryja, Legnica, Bolesławiec, Lubin.

Przejdź do kontaktu